Travellers’ Choice 2023

Cykla i Filmlandskapet har fått utmärkelsen Travellers Choice 2023!

Sedan 2002 har resesajten Tripadvisor delat ut utmärkelsen Travellers’ Choice baserat på omdömen och åsikter från miljontals resenärer från hela världen. Utmärkelserna är resultatet av verkliga åsikter från resenärer som samlats in under tolv månaders tid på Tripadvisor.

Enligt Tripadvisor är det verksamheter med konsekvent fina omdömen som får utmärkelsen Travellers’ Choice. De tillhör de tio procent av alla objekt på Tripadvisor som får bäst omdömen, vilket visar att de erbjuder förstklassig gästfrihet.

Tusen tack till alla kunder som efter självguidade och guidade cykelturer hos oss i Filmlandskapet tagit sig tid att dela med sig av sin upplevelse!

Ett par av våra senaste omdömen:
En oförglömlig upplevelse där roliga och spännande fakta om inspelningsplatserna för filmerna om Emil i Lönneberga varvades med det godaste av fika och ren cykel-njutning! Detta ”is a must do”!

En givande upplevelse med engagerade guider som verkligen är intresserade av det de berättar om. Det var härligt att bara få följa med och allt är väl förberett. Rekommenderar verkligen att boka en tur med Cykla i Filmlandskapet Småland. En upplevelse både för den som bor nära som för den som kommer längre bort ifrån.

Klicka här för att läsa samtliga omdömen om Cykla i Filmlandskapet på Tripadvisor.