Cykla, paddla och gå på museum – tre dagar i Mariannelund

Ta med dig någon du tycker om och kom till Mariannelund ett par dagar. Vi utlovar sagolika upplevelser nära naturen.

Dag 1
Ni kommer till Mariannelund på eftermiddagen och installerar er i tvåbäddstuga på Spilhammars Camping. På kvällen paddlar ni sjö- och åvägen till Emarps kvarn (ca 4 km), där ni serveras hemgjord småländsk ostkaka, grädde och sylt på närodlade bär. Paddla tillbaka till stugan, naturskönt placerad med sjöutsikt i campingens tallskog.

Dag 2
På morgonen står cyklar redo att ta er genom det varierade och kuperade landskapet till de klassiska inspelningsplatserna Bullerbyn och Katthult (cirka 3 mil). I cykelkorgen finns lunch och fika från lokala mathantverkare. Passa på att ta ett kvällsdopp när ni återvänder till campingen. Vi tipsar gärna om närliggande restauranger.

Dag 3
Ni vaknar i lugn och ro och hinner med ett morgondopp innan ni checkar ut och tar en kort promenad för att uppleva Filmbyn Småland – ett filmmuseum i Astrid Lindgrens anda. Här finns också den populära köttbullerestaurangen Skogen. Från Filmbyn Småland utgår också vandringarna Sju sagolika utflykter, välj en valfri vandring i receptionen.

I paketet ingår
Två övernattningar i tvåbäddsstuga med kylskåp och pentry, lån av kanot, flytväst, 7-växlad cykel & hjälm. Karta, guideinformation, ostkaka samt lunch- och fikapaket till cykelturen. Entré till Filmbyn samt vandringskarta.

Pris per person: 2600 SEK
(Barn under 15 år: 1700 SEK)

Boka här

Ladda ned info om paketet som PDF