Cykla och yoga

Unna dig en härlig heldag för kropp och själ i den småländska sommaren! En guidad cykeltur till det riktiga Katthult med ett stillsamt yogapass hos Karin Westrin i Rumskulla. Vi startar klockan 10.00 från Filmbyn Småland i Mariannelund och cyklar i behaglig takt via Silvervägen, Trollegata och de vackra vyerna i Kåremåla till Rumskulla. Här snirklar vi genom villakvarteren, förbi dammen och den anrika kyrkan till Karins trädgård, där vi njuter av ett lugnt yogapass på trasmatta.
Besöket avslutas med lunch i form av en fräsch sallad. Kanske hinner vi också kika in i Galleri Spindeln där utställningen ”Utanför dina gränser öppnas en färgsprakande eufori” visas.
Vi cyklar vidare genom det sagolika landskapet mot Katthult där vi slår vi oss ner i skuggan, dricker en kopp te och tar del av berättelserna från inspelningen av Emilfilmerna. Cykelturen tillbaka till Filmbyn går via Skuru och Källeberg och avslutas, för den som vill, med ett dopp i Övre Åsjön.
Åter vid Filmbyn cirka 16.30
Pris per person: 1395 SEK, betalas med swish på plats. Medtag egen vattenflaska
I priset ingår: hyra av 7-växlad cykel med fotbroms, hjälm och trasmatta. Smoothie, lunch, lokalproducerad dryck, eftermiddagste med tilltugg, yogapass samt guidning av certifierad naturguide och lokalguide.
Boka här! Begränsat antal platser.
Längd: 25 km, grus- och asfaltsväg, kuperat