Cykla och måla 13/7

Unna dig en härlig heldag för välmående och kreativitet i den småländska sommaren! En guidad cykeltur till det riktiga Katthult och möjlighet att måla från hjärtat på Karins Kreativa i Rumskulla.

Vi startar klockan 10.00 från Filmbyn Småland i Mariannelund och cyklar i behaglig takt via Silvervägen, Trollegata och de vackra vyerna i Kåremåla till Rumskulla. Här snirklar vi oss genom villakvarteren, förbi dammen och den anrika kyrkan till Galleri Spindeln där konstnären Karin Westrin inspirerar oss att ”Måla utifrån ditt hjärta”. Målarfärg och penslar finns på plats. Vi äter lunch i trädgården och tittar på galleriets utställning ”Utanför dina gränser öppnas en färgsprakande eufori”.

Cykelturen fortsätter genom det sagolika landskapet mot Katthult, där vi slår vi oss ner i skuggan, dricker eftermiddagskaffe och tar del av berättelser från inspelningen av Emilfilmerna. Cykelturen går därefter tillbaka till Filmbyn. Åter cirka 16.30

Pris per person: 1395 SEK, betalas med swish på plats.

I priset ingår: hyra av 7-växlad cykel med fotbroms, hjälm och trasmatta. Lokalproducerad lunch och dryck, eftermiddagskaffe med tilltugg, målarinspiratör, färg, duk och penslar samt guidning av certifierad naturguide/lokalguide.
Boka här! Begränsat antal platser.
Längd: 25 km, grus- och asfaltsväg, kuperat